onsdag 28 juli 2010

belamra

Esters ord om belamra-att en hel soptunna är full av sopor. Att man proppar ner.

-------------------------------------------------------------------

Varannan veckas principen är total kaos.
En vecka belamras min lägenhet av kärlek. Det ligger gosdjur och leksaker överallt. Teven står på Cartoon Network hela dagarna. Inte för att det tittas mer att den bara står på. Man överhopas av frågor och lika många kramar. Man sover och äter bra.

Den andra veckan är huvudet fullt av tankar. Jobbet ligger på hög, jobbar dubbelt upp.
Sen ska dejter,sex,fester och kompisar in i de få timmar som finns kvar.Sömnen och maten läggs på nåder. Men en stor träningsdos brukas kunna tryckas in.

Min tid är totalt belamrad av uppgifter. Det sköna i kråksången är att det finns just nu inga måsten. Nu åker lillfia och jag och plockar svamp.

4 kommentarer:

 1. Fin och jordnära text och kärnfull beskrivning av hur två veckor kan vara belamrade med så olika fokus! Särskilt fint slut...

  SvaraRadera
 2. Jag skall vara helt ärlig och säga att om mitt förhållande skulle krascha...ja då blev jag nunna. Skulle aldrig orka med att engagera mig i en ny förälskelse i samma stund som saknaden river i mitt bröst efter mina småttingar.

  Nä jag tänker kämpa mig blå för att få det här att fungera, och om det går åt pipsvängen...ja då får jag väl bli eremit varannan vecka och tillbringa tiden skrivandes dag och natt.

  Jättefin text, och jag ler åt Esters träffande kommentar.

  SvaraRadera
 3. Vackert och realistiskt.

  SvaraRadera