fredag 2 juli 2010

tankar

Esters tankar om oväsen - Att man hör något för högt . Fast man inte vill höra det.

esters tankar om tankar. - Man tankar bilar från bilar som är röda.
---------------------------------------------------------------------------------


Du gamle man, jag säger till dig. Gentleman vakna upp res och stråla. Vad du än gör snurrar världen. Kom igen nu. Vi dra högsta kort.

Jag ryser, sa dom till dig att växa upp. Vill du lyckas så gör det. Jag är högre än hög. Jag gör felen, du svarar. En förundran av att glittret är borta. Gå högre än hög, vi gör felen.

Vi vandrade vid vattnet hittade glittret. Du och jag gamle man. Vad ska det bli av dig? Men vad ska det bli av mig? Om du snurrar världen hoppar jag. Du lurar folk. Vad ska det bli av dig?

Prata inte så med mig! Har aldrig varit så inlåst förut. Världen stänger dörrar. Mina misstag har du gjort förut. Du har aldrig känt dig så vilsen förut. Låt mig inte gör misstagen igen.

Jag trodde vi såg dig på klippan. Kysste hon som satt där. Du var bara en tvillingsjäl. Det är bara dig jag vill ha. Nu lämnar vi det här. Tar med kompisar på klippan. Tittar på den döde gamle mannen. Allt betyder nått. Jag är så rädd för att förstöra dig. Förstår vad alla problem är till för. Allt betyder någonting. Jag är så rädd för att förstöra dig.

Livet har varit som det varit, sen det började. Kommer att krympa dig. Bara jag får dig ensam.
Lägger oss på klippan med ingenting. Lämnar även dig där.

4 kommentarer:

 1. Vet inte vilken eller om det är en låttext, men om det inte är det skulle det kunna bli :-).

  Gillar Esters tanke om att oväsen är när man hör något för högt.

  Tänkte just: väsen, att väsnas är väl också ett slags oväsen :-D?

  SvaraRadera
 2. Fin text med många "vindlingar". Jag vill fundera... bär med mig nu och grunnar på vilken låt... ;) (Jag blir toookig av sådana utmaningar ;))

  SvaraRadera
 3. Orden var som en slingrande å, men det jag tyckte vae absolut bäst var Esters tankar om oväsen. Jag kanske skall säga det till ungarna som verkligen är BÄST på att göra oväsen.

  SvaraRadera
 4. Ester är en klok unge- har hon det efter pappa??

  SvaraRadera